Ondersteuning aanvraag SDE bedrijven

Het Rijk stimuleert de opwek van duurzame energie met de Subsidie Duurzame Energieproductie (SDE+). Met de SDE+ subsidie kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie middels zonnepanelen. De SDE+ voorjaarsronde is geopend van 12 maart tot en met 4 april 2019. De SDE-subsidie is een zogenaamde exploitatiesubsidie en garandeert de opbrengst van de opgewekte stroom tot een bedrag per kWh gedurende 15 jaar. In de meeste gevallen is het hierdoor mogelijk om een positieve business case te maken, waardoor u een goed rendement kunt halen op uw investering.

Gratis quick-scan
Innovatiecentrum Groene Economie Noord-Veluwe (IGEV) geeft ondernemers  in de regio Noord-Veluwe de kans om een gratis quick-scan voor een zonne-energie installatie aan te vragen. Middels deze scan kunt u zien of uw dak geschikt is voor zonne-energie. Bij een positieve business-case kan het IGEV u ondersteunen bij het aanvragen van een SDE+ subsidie en assisteren bij het verdere ontwikkel- en realisatietraject.

Online invulformulier
Indien u gebruik wilt maken van deze gratis quick-scan kunt u het online invulformulier invullen. Wanneer u dit formulier heeft ingevuld en ingestuurd ontvangt u binnen 14 werkdagen de resultaten. Als u akkoord gaat met de propositie, zal het IGEV overgaan tot het aanvragen van de SDE+ subsidie.

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met Martin Marquering (mmarquering@igev.nl of 06-81920340).