Quick-scan zonnepanelen bedrijvendagen Ermelo

Als bedrijf kunt u flink besparen op uw energiekosten door zoveel als mogelijk zelf uw energie duurzaam op te wekken. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen op uw dak. Het Rijk heeft een SDE+ subsidie in het leven geroepen om de investering in zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Het is nu de tijd om hier op in te springen! Echter het aanvragen van deze subsidie is niet eenvoudig. Bedrijven hebben daarnaast vaak niet in beeld wat de precieze mogelijkheden voor hen zijn om zonnepanelen te plaatsen.

Wat gaan we doen?
Wij bieden u een quick-scan en mogelijkheid tot aanvragen van de SDE+ subsidie. Tijdens een 45 minuten durende gesprek bespreken wij aan de hand van uw gegevens de mogelijkheden en verzorgen wij de aanvraag van de SDE+ subsidie.

Wanneer?
Op woensdag 11 juli 2018, donderdag 30 augustus en dinsdag 11 september

Waar?
Poort van Veldzicht
Harderwijkerweg 141B
3852 AB Ermelo

Stappenplan

  1. Maak een afspraak in onze online agenda hieronder.
  2. Stuur de gevraagde gegevens van te voren op of neem deze gegevens mee.
  3. Kom langs in de Poort van Veldzicht tijdens uw ingeplande tijdvak. Tijdens een kop koffie wordt u binnen 45 minuten geholpen.
  4. U gaat naar huis met een gratis Quick-scan document.
  5. SDE+ subsidie wordt kosteloos aangevraagd.
  6. U kunt kiezen zelf uw zonnepanelen te gaan realiseren of IGEV erbij te laten assisteren.

Laat deze kans niet schieten!
In juli gingen diverse ondernemers, waaronder detailhandel, groothandel en agrariërs, u al voor. Zij zijn erg tevreden over de bruikbare informatie en het goede advies welke zij tijdens de afspraak hebben gekregen. Uit enkele quick-scans blijken gunstige rendementen met tot zo’n 800 panelen mogelijk. Deze bedrijven gaan, eventueel met ondersteuning van IGEV, de subsidie aanvragen. Andere deelnemers hebben duidelijkheid over alternatieve mogelijkheden gekregen (zie: https://ermelovannu.nl/actueel/7605-ondernemers-krijgen-business-case-voor-zonne-energie).

Aanmelding
Heeft u belangstelling en wilt u graag gebruik maken van ons aanbod? Maak dan een afspraak met ons. Plan hieronder uw afspraak in.

Wat dient u mee te nemen/ aan te leveren voor de Quick-scan?

  • Informatie over de grootte van uw huidige elektriciteitsaansluiting
  • Informatie over uw huidige elektriciteitsverbruik
  • Tekening van het dak uw pand waar u zonnepanelen wil plaatsen