Bijeenkomst Energieke Noord-Veluwse Bedrijven 18 februari in Heerde

ProfielfotoSimon Miske 01-02-2019 329 keer bekeken 0 reacties

In 2019 zijn er strengere wettelijke eisen om aan energiebesparing te doen. Maar er zijn ook nieuwe subsidiebudgetten om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Goed om te weten! Waar te beginnen? Kom 18 februari naar De Postkamer in Heerde.

Samen met Bedrijvenkring Heerde en gemeente Heerde organiseert het project Energieke Noord-Veluwse Bedrijven een bijeenkomst voor ondernemers. Tijdens de informatie- en inspiratiebijeenkomst hoort u over de mogelijkheden en kansen van verduurzaming voor uw onderneming. En welke financiële voordelen er te behalen zijn.

• De Informatieplicht Energiebesparing per 1 juli 2019

Bedrijven met meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas verbruik per jaar moeten uiterlijk 1 juli 2019 rapporteren welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen.

•  De Voorjaarsronde Regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

In maart 2019 vindt er weer een nieuwe ronde plaats voor deze subsidie. De overheid heeft hier een budget van €5 miljard voor beschikbaar gesteld.

Wij kunnen u als ondernemer ondersteunen in het verduurzamen van uw bedrijf en u kennis laten maken met de meest recente (wettelijke) ontwikkelingen en kansen. En het vooral makkelijker voor u maken.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt op maandag 18 februari 2019 gehouden van 9.00 tot 10.00 uur in De Postkamer, Dorpsstraat 49 in Heerde. Meld u aan door te mailen naar info@igev.nl, onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen.

0  reacties