Veluwse Innovatieprijs 2017: schrijf u nu in!

ProfielfotoSimon Miske 15-06-2017 0 reacties

Gezocht: de meest vernieuwende ondernemer van de Noord-Veluwe. De Veluwse Innovatieprijs is voor de 'Very Innovative Person' of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe. Schrijf nu in!

Dit jaar is de VIP de feestelijke afsluiter van de Week van het ID, een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio.

 

Bent u de 'VIP' die wij zoeken?
Meld dan uw innovatie aan met het inschrijfformulier. Het reglement kunt u hier downloaden.

 

Uitreiking
De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 30 november 2017 uitgereikt in het Veluvine in Nunspeet. Tijdens deze feestelijke avond kunt u zien welke prachtige, vernieuwende en realistische ideeën er leven in de regio. Aanmelden voor deze avond is binnenkort mogelijk.

 

Studenten en innovatie: Willie Wortel Award
Studenten mogen uiteraard niet ontbreken op dit feest van vernieuwing. Zij kunnen immers als geen ander buiten de kaders denken. Teams van regionale MBO/HBO onderwijsinstituten strijden op de feestavond in een pitchwedstrijd om de eer en de glorie van de 'Willie Wortel Award' (kijk hier voor de briefing, meedoen kan tot 1 november).

 

Vragen?
Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer of 06- 514 586 59 of een mail sturen naar mvoverweg@igev.nl

0  reacties