Energieke Noord-Veluwse Bedrijven

DOE MEE EN LAAT ONS U HELPEN TE VERDIENEN AAN DUURZAAMHEID!

Steeds meer bedrijven kiezen voor een energiezuinige bedrijfsvoering. Dat is niet zo vreemd, want energiebesparing levert substantiële kostenbesparingen op. En er zijn nog veel meer voordelen. Heeft u ze al ontdekt?

Doe mee en laat u onafhankelijk adviseren over isolatie, verlichting, verwarming, ventilatie en andere technische installaties. En krijg advies over het zelf opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld met zonnepanelen.

Als u het advies ter harte neemt, voldoet uw bedrijf minimaal aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van energiebesparing en geniet u van substantiele kostenbesparingen.

Er is in 2019 ook een subsidie beschikbaar  waarmee u 50% van de kosten van een energieadvies kunt terug ontvangen (met een max. van €1.000)!

Het Noord-Veluws Ondernemers Overleg, Innovatiehuis De Diamant, VNO-NCW Midden, Rabobank, St. Energieke Regio, IGEV, ODNV, het Gelders Energieakkoord en de provincie Gelderland en hebben de handen ineengeslagen voor het project ‘Energieke Noord-Veluwse Bedrijven’. Het project biedt u de mogelijkheid om de kansen die energiebesparing biedt, met beide handen aan te grijpen en er concreet werk van te maken.

 

Ontdek hier de voordelen van energiezuinig ondernemen!


Energieke Noord-Veluwse Bedrijven is een initiatief van: