Energieke Noord-Veluwse Bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen voor een energiezuinige bedrijfsvoering. Dat is niet zo vreemd, want energiebesparing levert substantiële kostenbesparingen op. Wilt u aan de slag maar u weet niet hoe?

Laat u onafhankelijk adviseren over isolatie, verlichting, verwarming, ventilatie en andere technische installaties. En krijg advies over het zelf opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Als u het advies ter harte neemt, voldoet uw bedrijf minimaal aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van energiebesparing en geniet u van substantiele kostenbesparingen.

Er is in 2020 ook een subsidie beschikbaar  waarmee u 50% van de kosten van een energieadvies kunt terug ontvangen (met een max. van €1.000)! Lees hierover meer >

Het Noord-Veluws Ondernemers Overleg, Innovatiehuis De Diamant, VNO-NCW Midden, Rabobank, St. Energieke Regio, IGEV, ODNV, het Gelders Energieakkoord en de provincie Gelderland werken samen in het project ‘Energieke Noord-Veluwse Bedrijven’. Het project geeftt u de mogelijkheid om de kansen die energiebesparing biedt, met beide handen aan te grijpen en er concreet werk van te maken.

 

Ontdek hier de voordelen van energiezuinig ondernemen!


Energieke Noord-Veluwse Bedrijven is een initiatief van:

Cookie-instellingen