Hoe kunt u meedoen?

Stap 1: meld u aan

 Meld u aan voor onafhankelijk advies en ondersteuning. Wij nemen dan contact met u op voor een intakegesprek bij u op locatie.

Stap 2: het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we samen met u het huidige verbruik van uw bedrijf in kaart en geven we aan hoe u deze energiezuinig en kostenefficiënt kunt verbeteren, met oplossingen die passen bij úw ambities. Daarbij wordt ook gekeken naar uw verplichting vanuit wetgeving en naar de subsidiemogelijkheden. Op basis hiervan bepaalt u of u een offerte wilt ontvangen voor een uitgebreide scan en maatwerkadvies voor uw onderneming. 

Stap 3: onafhankelijk adviestraject

Voorafgaand aan het adviestraject levert u de benodigde informatie over uw pand. In het advies worden meerdere onderdelen van verduurzaming meegenomen. Daarnaast wordt beschreven aan welke wettelijke maatregelen u nu of op iets langere termijn moet voldoen bijv. Wet Milieubeheer, Energielabel C en de Erkende Maatregelen Lijst (EML). Ook wordt in het rapport een schatting van de kosten en de terugverdientijd opgenomen. 

Stap 4: aan de slag

U bepaalt zelf of u het advies opvolgt, wat u daarvan laat uitvoeren en door wie. De energieadviseur kan desgewenst voor u de subsidies aanvragen, offertes bij lokale leveranciers opvragen en deze onafhankelijk beoordelen. Ook kan hij de uitvoering voor u begeleiden.


Energieke Noord-Veluwse Bedrijven is een initiatief van:

Cookie settings