Ondersteuning aanvraag SDE bedrijven

Het Rijk stimuleert de opwek van duurzame energie met de Subsidie Duurzame Energieproductie (SDE+). De SDE+ kunt u gebruiken voor het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen. De SDE+ is een zogenaamde exploitatiesubsidie en garandeert de opbrengst van de opgewekte stroom tot een bedrag per kWh gedurende 15 jaar. In de meeste gevallen is het hierdoor mogelijk om een positieve business case te maken, waardoor u een goed rendement kunt halen op uw investering.

Gratis quick-scan

IGEV geeft ondernemers  in de regio Noord-Veluwe de kans om een gratis quick-scan voor een zonne-energie installatie aan te vragen. Met deze scan kunt u zien of uw dak geschikt is voor zonne-energie. IGEV kunt u ook ondersteunen bij het aanvragen van een subsidie en assisteren bij het verdere ontwikkel- en realisatietraject.

Online invulformulier

Indien u gebruik wilt maken van deze gratis quick-scan kunt u het online invulformulier invullen. Wanneer u dit formulier heeft ingevuld en ingestuurd ontvangt u binnen 14 werkdagen de resultaten. Als u akkoord gaat met de propositie, zal het IGEV overgaan tot het aanvragen van de SDE+.

Cookie-instellingen